Personlig design

De flesta håller nog med om att design är ett ganska omfattande begrepp som innefattar allt från formgivning av möbler och föremål till konst. Oavsett om man väljer design utifrån form eller funktion är den personliga stilen och smaken något som ligger de flesta varmt om hjärtat. Läs mer om hur du hittar din personliga design här.

Kreativitet och nyfikenhet

Att skapa sig ett hem där man verkligen trivs kräver en hel del eftertanke. Det handlar inte bara om att inhandla så många vackra föremål som möjligt eller samla på tidlösa klassiker, utan det viktigaste av allt är att designen fungerar. Ta allas önskemål i beaktande när det är dags att diskutera planlösning och inredning. Låt kreativitet och nyfikenhet flöda fritt. Varför inte hänga upp en whiteboard i lekrummet eller på kontoret? Tillsammans med Posca från Japanska Uni hos HLStore.com blir resultatet unikt. Pennorna fungerar även på en ritvägg i barnrummet.

Tycke och smak

Det enda som spelar någon roll är vad du själv tycker. Det bästa tipset är med andra ord att ta hänsyn till vad du själv tycker om. Inspiration kan till exempel hämtas från olika inredningsbloggar som ger en inblick i hur andra inreder sina hem. För att skapa en personlig design måste du helt enkelt våga vara personlig och gå din egen väg när det gäller färger, former och inredning.