Inred hemmet med unika tavlor

Vill du inreda ditt hem på ett unikt sätt kan du göra det med hjälp av tavlor. Det är ett enkelt och praktiskt sätt att sätta en alldeles egen prägel på ditt hem. Tavlor finns dessutom i oändligt många stilar, färger och mönster, vilket gör det enkelt att skräddarsy en inredningsstil som passar dig perfekt.

Kala väggar gör att ett hem känns kallt och oinrett. Därför kan man skapa både värme och hemtrevnad i sitt hem med hjälp av några passande väggprydnader. Men det måste inte vara just tavlor som pryder väggarna för att få till en ombonad stämning.

Hitta unika tavlor till ditt hem

Tavlor kan man hitta lite överallt, men vill du ha något riktigt unikt kan du söka dig till loppisar och auktionsbyråer för att hitta dina dyrgripar. Letar du på loppisar kan du hitta riktiga mästerverk om du har tur och för en mycket billig peng. Vänder du dig till auktionsfirmor får du räkna med att betala mera, men du får dessutom veta mer om objekten du köper och om det är tavlor som har målats av någon känd konstnär.

Väggprydnader av olika slag

Väggprydnader behöver inte vara tavlor, det kan likaväl vara mönstrat tyg, vävda väggbonader eller egna fotografier. Är du konstnärligt lagd kan du till och med måla direkt på väggarna och göra ett eget konstverk, men försäkra dig om att du får det innan du sätter igång. Om du hyr din bostad kommer inte hyresvärden uppskatta att du målar på väggarna.

Glöm inte belysningen

För att dina väggprydnader ska få den uppmärksamhet de förtjänar är det viktigt att belysa dem på olika sätt. Använd dig av spotlights och tavelbelysning för att lysa upp mörka hörn och väggar i bostaden. Den typen av belysning bidrar mycket till den hemtrevliga känslan i hemmet.